marți, 11 martie 2008

Un moment, va rog!

Daca iti vine sa faci ceva acum dar nu esti sigur in privinta consecintelor, fa-o. Nu sta pe ganduri. Fa in secunda respectiva exact ce vrei. Nu te gandi la ce urmeaza. Actioneaza pe moment, oricat de imatur ar fi. Ai tot timpul din lume sa te gandesti la eventualele urmari.
Hai, repede. Trimite-i mesajul ala pe care il tot tii in drafts de o saptamana, sau ramai in troleu si ocoleste parcul, chiar daca intarzii la liceu, sau posteaza-ti poza aia pe hai faiv. Da, ai editat-o ok. Stiu ca vrei sa iti cumperi si a treia bere sau un meniu extra big big cu de toate de la mc dar nu vei mai avea bani dupa. Ce conteaza? Conteaza ce urmeaza dupa 'dupa', si mai e timp intre. Da, poti fi tu primul care spune. Nu conteaza ce spui, conteaza ca ai fost primul si ca asta vroiai.
Cineva m-a invatat sa ma ghidez dupa o vorba: "Trebuie sa faci ce simti pe moment." Dupa un timp, acelasi cineva m-a facut sa inteleg ca am invatat cum sa traiesc asa.
E cel mai frumos sa ii acorzi momentului o sansa de a face ceva din el.

Dupa ce au citit acest mesaj, jumatate din persoane si-au schimbat culoarea naturala a parului si postul de munca, un sfert s-a ingrasat si celalalt sfert si-a regasit jumatatea. Tot dupa citirea mesajului, acest jumatate plus sfert ori doi de persoane adunat intr-un intreg se gaseste acum in Vama, cu locuinte permanente.
Va multumim pentru ca existati.

Un comentariu:

Bonjour spunea...

ma duc sa ii termin mamei borcanul cu miere din camara! ma duc sa iti dau un semese in care sa iti zic ca mi-e dor de tine si ca abia astept sa te vad sa iti zic cat tin la tine si ca esti my better half! (chiar iti dau sms acum dar nu o sa iti zic de ce ti l-am dat, probabil o sa ma crezi nebuna, dar dupaia o sa ajungi in bucuresti si o sa vezi pe blog ce ti-am scris aici, si te vei simti ca intr-un film in care te intorci in timp sau pleci in viitor si iti dai seama de ce niste cheestii poate n-aveau sens la un moment dat - in acest caz in momentul in care ai primit mesajul . oricum, stiu ca acum esti confuza. inchide ochii si numara pana la 5. apasa ctrl+alt+delete de vreo 5 ori, si apoi, suna-ma. sexofila mica. )
iti iubesc blogul, apropos. defapt mint. nu iti iubesc blogul. nu poti iubi un blog. poti iubi doar suflete. iubesc sufletul blogului tau.