miercuri, 19 septembrie 2007

Old habits

Ne-am revenit toti din comoditate si am revenit la ceea ce inseamna pasii spre cerneala si "Ai o tigara?Al meu e'n banca." In acest caz nu pot incapea decat o multime de enumeratii. S-au schimbat multe,privim altfel acum,avem ocazia de a ne "inchiria" boboci. Aia care putem. Dam sfaturi,ne dam cu parerea,aruncam priviri in functie de situatie. Repet. Aia care putem. Revin orele pierdute dormind la cate un lucru mecanic si junky food in ambalaje tetra pak. Iar dam nas in nas cu politetea si (ne)entuziasmul de a arunca cate un 'buna ziua/seara" vreunui profesor. Iar o sa ma gasesc in gang,cu pachetul,cu lumea de langa mine,cu nea Cornel care se va face cunoscut bobocilor de anul acesta. De data asta nu mai sunt discutiile lungi,sunt doar saluturile,cate o imbratisare si o zmuceala din buze. Am ramas noi si cu aia mai proaspeti - un pic mai proaspeti decat noi. Un soc nesemnificativ l-am avut cand am vazut peretii albi. I-au vopsit. Erau doar murdari inainte. Nici macar,erau doar vechi. In prima zi se umpluse atmosfera,acum fiecare isi cam vede de treaba. Inca nu reusim sa tinem pasul cu acest vechi obicei,dar ne vom obisnui cand vom observa ca la ora 19.00,in loc sa ne gasim la o masa de pe motoare,suntem blocati in niste banci de doar doua persoane. Macar esti retinut din plictiseala. Adica,in fine,poti sa incerci sa o eviti. Totul pare sa fie normal momentan. E logic,au trecut de abia trei zile. Nu am renuntat insa la restul chestiilor comune placute obisnuite. Putem sa le si combinam. Combinam? Pai da,combinam.

2 comentarii:

C spunea...

Niciodata nu am suportat scoala dupa masa. Din fericire de 4 ani incoace invat numai dimineata. Chiar daca partea cu trezitul e nasoala rau, macar la ora 2 (maxim) scap. Deci..te compatimesc. :D

.ratatouille. spunea...

Pai si eu as fi de acord cu asta. Hm,stai sa recapitulez un pic. Dimineata,in afara de acest caz nefericit,ma trezesc la 10juma,ma spal,mananc,o ard pe mess si plec:|intre timp mai dorm cand apuc,apoi falfai timpul. Deci..da.compatimeste-ma.